СІП-технологія

Всі будинки компанії “Канадський будинок” енергоефективні та економічні, екологічні та надійні, комфортні та прості в збірці. Всі ці незаперечні переваги забезпечені унікальною технологією, яку ми застосовуємо в будівництві. В чому полягає її особливість?

 

На початок треба розібратися, що таке СІП-панель.

Це монолітна сендвіч-панель, яка має три шари: дві ОСП-плити (орієнтовано-стружкові плити), заповнені теплоізоляційним пінополістиролом Neopor або мінеральною ватою – за бажанням замовника. При виробництві ОСП-плит використовується мінімальна кількість клейкої речовини, мінімізовано наявність формальдегіду, використовуються натуральні затверджувачі та смоли. Панелі виготовляють в заводських умовах, вони відповідають всім екологічним стандартам і належать до класу вищої безпеки.

Максимальний розмір однієї панелі – 3000 × 1250 мм. Маса 1 м2 стінової СІП-панелі становить приблизно 27 кілограмів, стельової – близько 29 кг. Панелі неймовірно міцні та витримують навантаження до 400 кг / м2. Крім того, вони в 10 разів тепліше за цегляні та бетонні плити, їм не страшні перепади температур, СІП-панелі однаково ефективні і при -50, і при +50.

Розміри панелей підганяються на виробництві відповідно до споруджуваного об’єкта – завдяки цьому панельна технологія може бути адаптована під будь-який проект. Елементи конструкції з’єднуються із застосуванням теплоізоляційних матеріалів – це виключає теплові прогалини і створює однорідну поверхню. В результаті збірки виходить термос, що утримує та акумулює тепло всередині – для підтримки комфортної температури в будь-яку пору року достатньо електричного котла. Ще однією суттєвою перевагою технології є звуконепроникність – рівень ізоляції звуку досягає 30 дБ.

Всупереч розхожій думці споруди з СІП-панелей дуже економічні і не є дорожчими за традиційні будівлі. Навпаки – за рахунок легкості конструкції такому будинку не потрібен глибокий фундамент, в більшості випадків використовується стрічковий дрібно поглиблений, це дуже економить кошти на початковому етапі будівництва. Та й швидкість будівництва не можна порівняти з процесом зведення звичайного будинку – термін спорудження будинку з СІП-панелей всього 90 днів. Основний же плюс полягає в енергоефективності конструкції, що забезпечує економію на енергоносіях до 80%.

Будинки з СІП-панелей можна звести на будь-якому грунті та за будь-яких погодних умов. Наша технологія ідеально підходить для спорудження як маленьких садових будиночків, так і великих багатоквартирних будинків, готелів і великих торгових центрів, автосалонів, СТО та офісних будівель.

Потрібна допомога з вибором будинку? Ми з радістю проконсультуємо!

Залишити заявку

Переваги енергоефективного будинку

Наша компанія вже багато років зводить енергоефективні будинки за канадською технологією. Будівлі з СІП-панелей...

Читати

СІП-технологія

Всі будинки компанії "Канадський будинок" енергоефективні та економічні, екологічні та надійні, комфортні та прості в збірці. Всі ці незаперечні переваги забезпечені...

Читати

Етапи будівництва

Процес зведення наших будинків складається з декількох етапів: підготовка до будівництва, виробництво домокомплекту на заводі, монтаж фундаменту, збірка будинку...

Читати